Airconditioning in huis.

airconditioning in huis
Waar het vroeger bijna niet nodig was om een airconditioning in huis  te nemen is dit tegenwoordig heel vanzelfsprekend. De reden is eenvoudig met de klimaatverandering zijn de zomers warmer en de winters milder.  Maar een airconditioning in huis is niet alleen voor het koelen maar ook voor het verwarmen. De meeste huizen zijn goed geïsoleerd daarom is er maar weinig nodig om een ruimte te verwarmen.  

.

Een airco in huis laten plaatsen.

Wanneer u een airco in uw huis wilt laten plaatsen zijn er bepaalde keuzes. Er zijn diverse modellen beschikbaar. Voor aan de wand, op de vloer en aan (of in!) het plafond. U kunt 1 ruimte voorzien van airco, een aantal ruimtes of uw gehele woning. Gaat u voor een split unit of een mobile airco. 
Een split unit is een airco met een buitenunit. . Een mobiele is verplaatsbaar waar bij de warme lucht wordt afgevoerd door een slang. Aircoservice Sappemeer heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van split unit airco's. Bij een split unit kunt u kiezen voor een buiten unit die op de grond geplaatst kan worden of buiten aan de muur. De binnenunit kan aan de muur of eventueel plafond. Met airconditioning in huis stijgt uw wooncomfort. En als u kiest voor een airco met warmtepomp uitvoering kunt u er in het voor- en naseizoen nog energiezuinig mee verwarmen ook. Onze airco’s zijn fraai om te zien. Fluisterstil en voorzien van een afstandsbediening. Daarnaast zeer gebruiksvriendelijk. Maakt u gebruik van een smartphone, dan is het zelfs mogelijk om de airconditioning hiermee te bedienen.  Onze Airco's passen in elke woning en in elke ruimte.  

Airco in huis welke voordelen

Een airco in huis heeft vele voordelen. Zomers blijft het lekker koel.  In de zomer nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer.  U kunt het gehele jaar door dezelfde temperatuur in huis aanhouden. Daarnaast kan de airco niet alleen koelen maar ook verwarmen. Dit heeft als voordeel dat uw stookkosten ook minder worden.

Merken airco's

Aircoservice Sappemeer werkt voornamelijk met de beste merken airco's. Het merk Daikin wordt dan ook veel toegepast. U kunt er vanuit gaan dat u met deze merken het beste in huis haalt op het gebied van airco's. Wij hebben het volste vertrouwen in de merken die wij installeren. 

Wij helpen u graag met meer informatie of een uitgebreid advies.
Henk Muurman
06-51682022
henk@aircoservice-sappemeer.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram