Airco Horeca.

airco horeca
Airco voor uw winkel, restaurant of horeca. Dineren in een bedompt restaurant? Boodschappen doen in een te warme winkel? Overnachten in een benauwde hotelkamer? Airconditioning is een onmisbaar onderdeel van de gastvrijheid die u uw klanten wilt bieden. Een aangenaam klimaat in de zaak – koel in de zomer, behaaglijk in de winter, altijd frisse lucht – is net zo belangrijk als goed personeel, een aansprekend assortiment of een geslaagde menukaart. Met airco realiseert u in elk seizoen het klimaat waarin uw klanten zich het prettigst voelen. En als uw klanten zich prettig voelen, blijven ze langer, kopen ze meer en komen graag nog eens terug. Moderne airco-systemen zijn compact, fraai van design en fluisterstil. Er zijn veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit alleen koelende systemen en systemen met warmtepomp, al of niet voorzien van geïntegreerde ventilatie. Er zijn modellen voor aan de wand, op de vloer en aan het plafond. Inbouwmodellen zijn bijna onzichtbaar weg te werken in het plafond. En in combinatie met een warmtepomp luchtgordijn houdt u de warmte of koude binnen en tocht buiten.
.

Airco horeca keuken

Aircoservice-sappemeer is gespecialiseerd voor airco's in de keuken van de horeca. Daarnaast is het onderhoud en reparaties van koelhuizen en systemen geen probleem voor Henk. Jarenlange ervaring met deze bedrijfstak zorgt ervoor dat uw installatie of reparatie naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. 

Horeca airco kopen

Wanneer u van plan bent om een airco voor uw horeca zaak of winkel te gaan kopen. Dan bent u bij aircoservice Sappemeer aan het goede adres. Henk kan u van a tot z begeleiden voor een vlekkeloze installatie of reparatie van uw airco of koelsysteem. Heeft u vragen neem contact met ons op. Aircoservice Sappemeer werkt voornamelijk met de beste merken airco's en koelsystemen. Wij helpen u graag met meer informatie of een uitgebreid advies.

Henk Muurman
06-51682022
henk@aircoservice-sappemeer.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram